About Antonija

Producentica i umjetnica Antonija Putić u Kini je provela više od dvije godine. Očarana dalekoistočnom kulturom i načinom življenja, piše o svojim doživljajima i neobičnim mjestima koja je posjetila, okusima koje je isprobala i receptima koje je na Dalekom istoku prikupila te pripremila. Završetkom Akademije dramske umjetnosti te studija komunikologije u Zagrebu krenula je na putovanja, zbog posla, znatiželje, umjetničkog duha. Proputovala je, kako sama ističe, više zemalja nego što je planirala, a sada o njima rado piše i govori. Ništa ne zbližava ljude kao hrana – izgled, okus, miris, priprema … toliko je tema za razgovor…Posebice na tržnicama – od Zagreba, Istanbula, Pekinga, Singapura, Bangkoka do Kyota – svaka ima neku svoju posebnu draž.

Uz objave u tiskanim izdanjima ili pak portalima, Antonija vodi svoju Facebook stranicu na kojoj možete saznati mnogobrojne zanimljivosti o nepojmljivom životu Kine, njihovim običajima, ali i znamenitostima. 

“Često me ljudi pitaju o Aziji, putovanjima, mogućnostima pronalaska posla, hrani, kako putovati bez novca… Nemam ja odgovor na baš sva pitanja – i sama tek otkrivam taj naš veliki svijet – ali ono što naučim i znam, rado podijelim s drugima”.